Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart Hemma Igen


Mina våldgästade läppar
Ler,
som ett resultat Av:
komplexa omständigheter
misslyckade roller
och elchocker…

För sån är Jag…
Tiotusen mil från mitt Ideal

Jag pekar finger mot normaliteten
och Ler:
På grund av min själs självklara samhörighet,
med avvikelsen.

Känner att äntligen,
Jag har bestämt mig.




Fri vers av blåljus
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-26 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus