Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanförskapets Ångest


Alla krigare vet:
Hur jag sliter mina inälvor i bitar.
Hur jag fastnar
framför tal
över alla tusentals demoner jag har.


Endast likartade krigare vet.
Övriga miljarder
kan varken se eller förstå,
mina ovetenskapliga problem.

Och jag förstår att ni inte förstår:
Att nästintill allting,
är mina samhällsmissanpassade egenskapers fel.

Att jag inget hellre vill,
än att bli som er.




Fri vers av blåljus
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-27 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blåljus
blåljus