Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tveksam.

Kliver ur mig själv skyndsamt.

Betraktar mig själv, missunnsamt!

Förstår inte vad allt väsen handlar om!
Bär på mer skit en än en manuell gösselspridare.

Min syn på mig är tvärtemot skrytsam, avundsamt?

Tveksamt!




Fri vers (Fri form) av deNeergaard
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-27 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard