Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulska häntryckningar

Smekta illusioner
väggar är hallucinationer
För när djävulens sång får dansa
Hamnar helvetet i paradisets dimma

Jag har klätt av mig livet
för att synas

Hör du hur fladdermöss vinkar med tungor
hälsar dynamiken av ångest hem

Stolar hänger i taket
för bordet har tagit självmord
Lidande fåglar lär sina fågelungar stupa

Amputerade vågor knäböjer för demonernas vingar


Vi räknar till tre
drunknar i kretsar av en brand
med begravningsbålen till vatten

Andas ut ditt namn medan du blöder tårar
Bränn mina fingrar
ett efter ett
Under den tunga natten

Med vapnet i dina händer
tittar jag in i dina ögon

Ångestens barn skrattar drypande synd
Du kan längre inte skada mig

För jag har lagt mitt hjärta på sidan av mig

du aldrig såg,

så försök igen



försök igen.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-27 10:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Jag har klätt av mig livet för att synas...en mening som fastnar och bara växer.
Superbt!
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln