Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurt Cobain


Kurt Cobain häromdagen på radion.
På motorvägen innan avfarten till staden.
Hörde jag honom och hans sång.
Han sa att han fortfarande var vid liv.
Att han bara dog som Elvis.
Rymde och försvann.
Till ett hus i ingenstans.
Med gitarren där på väggen
Ett vitt hus och en äng.
Vid en sjö glittrande och kall.
Att ro ut i tysta nätter.
Så långt efteråt.




Fri vers av Nikolaj
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-27 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolaj
Nikolaj