Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad bryr väl du dig om att du duger åt mig?

Jag vill ha dig
Jag vill ha dig nu och mer än något annat
Jag vill ha dig för att jag har ett vagt minne av att du är den vackraste i världen
Jag vill ha dig för din gamla fula jacka
Jag vill ha dig för luggen som du klippt av nu
Jag vill ha dig för allt det du inte längre är
Jag vill ha dig för allt det där dåliga du så envist skalat bort
Jag vill ha dig för allt det du har förändrat
Jag vill ha dig för allt du var en gång

Men vad bryr väl du dig om det?
För alla de vackra flickorna
och de vackra pojkarna
de föredrar väl dig
så som du är nu

Och vad bryr väl du dig
om en ensam alldaglig flicka
som så envist sopar marken
efter skönehetsfel du plockat av och slängt bort
för att finna något som känns familjärt
för att finna dig bland alla flisor av det du en gång var

Vad bryr väl du dig
om att nån vill ha dig som du är
För du slängde bort mig
innan du visste
att jag var din att slänga bort

Vad bryr väl du dig
om att jag vet att du och jag
vi är av samma sort
vi vill förändras
Och nog får du väl det

Men kunde du inte ha sparat
dina skönhetsfel
i en ask med lock
åt mig?




Fri vers av Kyle
Läst 514 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-27 18:58



Bookmark and Share


  Doptera
På riktigt det vackraste och bästa jag läst på länge!!
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Kyle