Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en evig sanning

det är en hopplös tid
på jorden
från stans snyggaste löpsteg
kaffe, vårsol, trots cigg personbästa
till att BAM
förtrollad av rädsla
en självklar hemkomst till skräcken
jagad in i vetskap
om ensamheten
jagad in i vetskap
om att sist och slutligen
är jag lite dummare än de
är jag tråkig att prata med
är det,
let's be real,
inte så himla farligt att knulla mig när jag sover

min största hemlis
är att min största önskan
är att de ska tycka att jag är ball
men de tycker inte vi är balla.
de betalar för sex med oss och när de inte är nöjda skriver de en dålig recension av oss, som vilka sura siba-kunder som helst DET STOD ANALT

jag ser mig om, ivrig
efter någon som ska bota mig
men där finns ingen
ingen människa kan göra oss hela
ingen människa kan bota oss från nåt

för världen är så beskaffad

jag ensam i kylan,
han inne i värmen
helt oavsett omständigheter
slutar det aldrig vara sant




Fri vers av Kyle
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-10 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kyle