Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

högmodet

"jag förtjänar inte dig
ingen förtjänar dig"
det låter som en ursäkt
men jag vet att det är sant
ingen förtjänar mig

det är inte högmod
det är en dödsdom




Fri vers av Kyle
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-28 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kyle