Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fruktan

jag har trotsat den
i allt det fysiska
jag har
hoppat fallskärm
gått till gynekologen
flyttat till okända städer

jag var övertygad
om min seger
då jag förvägrat den min kropp

men orden,
alla orden
lät jag den ta




Fri vers av Kyle
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-09 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kyle