Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUSEN

min penna bränner
hål i pappret
blöder genom sidorna
jag skriker
förgäves genom tiden
i jakt på mina likar

jag kisar mot fönstret
här blir aldrig riktigt mörkt
de tusen ljusen
är ögon som
av välvilja
inte ser mig gå förbi
(det är snällt)
i hallen glittrar spåren
av ovädret som följt mig in

jag hade gått och lagt mig
vore det inte för bilarna
gatlyktorna och
de tända fönstren
som bländar
och stör
lyser upp så jag kan skriva

de har aldrig varit mina
men
en dag ska de ljusen
bära mig hem




Fri vers av Kyle
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-10 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kyle