Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knutna läppar

Dina andetag är inte långt ifrån
jag hör dem i mina lungor


Visaren går sina spår
kända tecken inlåsta


Kanske kysser du mig just nu
kanske vilar dina toner på min rygg


Blod regnar över oss

Ansikten
Röda blad brinner

Tårar bryter isen
Vaknar från nyanser
bär skuggan till slöja

Tystnaden stiger från våra förfyllda gravar

Drömmar bryter vår ryggrad

Vi dyker
i nålar av hat

Okända ansikten i natt
ska skapa ljud åt oss

En svartmålad bild
fångar våra armar


jag ser floden som flyter över ditt falska ditt rop




Knutna läppar





Du kysser mig på pannan,





Faller ännu en gång lika ljudlöst över
mina läppar
Vars former jag inte kan styra då de följer dina




En drog i alla former
när sanningen väcks,

växer suget




Jag är berusad...





Av lögnen





Fri vers av svarta ängeln
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-28 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln