Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stupade fåglar



Vill ha en hjälte,

som får mig vilja falla


från höga höjder

utan andetag

Vilja dyka

utan skydd


för det är

när jag faller


som jag
känner

ser

min rätta plats

hos dig.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-28 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln