Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren





Natten har kommit till mig
har den också kommit till dig
var är du
vart tog vår kärlek vägen
jag hade aldrig älskat så
det var som
en blommande vår
allt det sköra som spirar
alla färger som vaknar
var är du
vart tog vår kärlek vägen
nu när åter vårens
skira gröna spritter
mörkret i mig lyser upp
min längtan vill inte vänta
var är du
vart tog vår kärlek vägen
nu tar jag stegen
de steg vi alltid tog
tillsammans
kärleken blommar
inom mig
men utan dig
jag vet var du är
jag vet vart vår kärlek tog vägen
i minnen
finns den kvar
alla vårar
som vaknar till liv.




Fri vers av Peter Boström
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-29 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström