Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag bidar min tid med andra själar men det är alltid dig jag saknar mitt i natten








det är så tomt
utan dig
spelar ingen roll
hur många andra
ansikten jag ser
på din kudde
jag vaknar bara
mer ensam
och mer trasig
och jag vet att vi
aldrig kommer vara
vi igen
men det är så tomt
utan dig
och timmarna flyter
till ingenting
och jag saknar
hur du alltid fick mig
att vara bättre
för nu
röker jag
under fläkten
jag har inget att förlora
för du är redan
försvunnen
och jag bidar min tid
med andra själar
men det är alltid
dig jag saknar
mitt i natten
då slutet känns så nära
ensamhet
det är så löjligt
det är alltid i ensamhet
man saknar
den som fått en att växa
och det är så tomt
lika tomt som vinboxen
och inkorgen för sms
lika tomt som morgonen
som man inte vill vakna till
men det spelar ingen roll
ingen roll alls
för vi är här nu
och det är dags att skaka av sig
ängeln på axeln
och sova lite
jag har inget att förlora
för du är redan
försvunnen










Fri vers av Stefan Ek
Läst 446 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-04-29 02:35



Bookmark and Share


    Silverbjer
Du fångar verkligen det mörka.
Och gör det vackert.

Hoppas allt är bra med dig.
2013-10-14

  hear you me
så himla braa!
2013-06-23

  hets
men fan vad bra verkligen!!
2012-05-13

  alvan
Bra bra bra! Jag gillar tonen i dina texter.
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek