Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplös.

Funderar över min existens, känner mig som jag ligger i gipsvagga, hopplös! Jag står och tittar mot skyn det verkar regna f...a, men jag är könlös! Känner mig som en praktikant, lönlös! Jag söker vederkvickelse, men verkar tröstlös! Vill framstå som förtroendeingivande, men känner mig byxlös! Försöker göra rätt men känner mig som en stråtrövare i Sherwood, laglös!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-29 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard