Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen ensam här inne?

Jag hör en röst som skriker, försöker springa ifrån den! Den skriker något om Jantelagen! Jag vägrar lyssna men rösten verkar vara invändig, den talar om min överträdelse! En ninjarullning i en snabb rörelse, till min förnöjelse och tillfredställense! Står jag nu bakom, ler i mjugg, när jag med ett hugg! För in min verbala bajonett, strax under kota tjugoett! Min segerparad lämnar blodiga steg i mitt sinne, ler glatt för jag är äntligen ensam härinne! För tillfället...




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-29 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard