Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verbal amunition.

Du säger att jag säger för många ord, för svåra ord, för hårda ord! Att utmana det vore mentalt självmord, eller harakiri, men det skiter väll jag i? Min verbala ammunition smular sönder ditt sinnesliv, som ett Digestive! Du ber mig sluta, säger att det är ett allt för bittert piller att svälja, synd att du inte får välja! Dela inte ut det du inte klarar att ta emot, jag spottar ut dina tankegångar som en skördetröska med höfeber, j....a steber!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-29 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard