Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överdoserat på fränder.

Rastlös människointermission, överdoserat på fränder! Sitter i mitt hörn och visar mina tänder, morrar som en vitrysk cirkusbjörn! Älskar mina vänner men är i grunden solitär, mitt sinne rymmer en egen biosfär! Jag är inte bipolär, men vill ha kakan och käka den, exakt, ungefär! Dubbelbottnad som en smugglarbåt! Fattar emellanåt men oftast inte förrän efteråt! Förlåt...




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-29 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard