Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, jag har ännu inte med säkerhet funnit den jag söker i mitt liv ...
Detta är fjärde delen - betrakta den som hur det skulle kunna vara
eller som om det vore en ren utopi ...




Även själen behöver näring ... del 4


Något som gör att vi åter igen
kan komma till insikt om
hur blott ett leende och en blick
kan värma vår själ
och få oss att inse
livets makt och gåva
att mena oss väl

så att fler av oss snart igen
kan få njuta av den äkta kärleken
vilken låter oss
gråta alla våra tårar
och skratta alla våra skratt
tillsammans med den
för vilken vi är ämnad

såväl dag som natt

utan oro för att bli lämnad
då kärleken vi för varandra känner
bygger broar av tillit 
från då till nu

En bro som bjuder på en resa
från den första gången
vi såg varandra
var för sig 
genom livet vandra

Vi möttes
blev förälskade
i varandra
i en situation
där vi tillsammans
fångade det perfekta ögonblicket
och därefter inte längre
såg några andra

vilket ledde oss in i det
som kom att bli 
en livslång passion
i den kärleksrelation
som ännu är 

där du och jag
blivit ett självklart vi

ett vi fyllt av styrkan
av den tillit vi känner
inför framtiden
som ännu inte är
men som vi tillsammans
genom vår kärlek
säkerställer att den kommer att bli

och så förbli
en för oss
alldeles underbart perfekt
och kärleksfylld harmoni




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-30 05:48



Bookmark and Share


    lory
sköra trådar av längtan o ren själakärlek vävar du in i din tänkvärda text
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP