Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödligt Levande.

Osmekta,

Beröringspunkter ,

kväver min himmel.


Vad gör mig mer dödlig än tanken på dig?

Vad gör mig mer dödlig än dina andedrag jag aldrig fått erfara?

Ser bäddar fyllda,

av mjuka tårdrypande famnar,

jag aldrig fått känna.

Vad gör mig mer dödlig än tvetalan du befruktat mig med?

Vad gör mig mer än dödlig än trånande nakna fingrar jag inte fick känna?
Vad gör mig mer dödlig än dina kärleks metastaser?

Oavbrutna utlösningar,
kan inte fylla höjdpunkter av kåta njutelser med din falska närvaro.



..men mer levande kan jag inte bli
av att älska dig.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-30 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln