Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något fint att se


Livet har sina bleka dagar
Sina svaga meningar
Sina hemska lagar

Livet har sina mörka platser
Sina kusilga stunder
Sina egendomliga laster

Men livet har även något gott att ge
Något viktigt att leverera
Något fint att se




Fri vers av VildLilja
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-01-30 22:20



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Visst är det så. Fint.
2008-08-24

  Quasimodo
Härligt för den fina gåvan av livet som vi ges !!!
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad