Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ärr.

Du menar att ärren och mina men gör mig klen, mina svar fyller ditt sinne med sten! Jag lurar ut dig bland havets vågor, får dig att sjunka med skallen först medan jag besvarar dina frågor med nya frågor! Dina farhågor angående mina förmågor, är som bensin till eldsvådor, att vara utan armar med svåra klådor! Bra?




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 150 gånger
Publicerad 2012-04-30 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard