Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

årsdag 2012

Uppifrån och ned
drar jag strecket och räknar
åren utan dig




Bunden vers (Haiku) av Sara Boström
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-01 01:45



Bookmark and Share


  Blåbäret
denna saknad sträckte sig lite längre och bortom
som en ofrivilligt överlevnad...
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström