Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill slicka poeterna



Det är poeterna jag vill åt. När jag sluter mina bläddrande ögon mina ringande öron är jag uppriktigt tacksam att jag får komma in till er; till era kulörta såpbubblor, till gravarna molnen, till era torgförda skröpligheter, till den svajande gången.

Jag får komma in till er; till ert fjärna leénde, till det krängande pladdret, er kastande stumhet, de förbluffande munterheterna, in till era mjuka vita lår. Jag slickar sockret från era fingrar, ni strör salt i mina sår. Jag är en tugga av er sten, ni är en tugga av min, ingen kysser som vi.




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 416 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-05-01 07:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
poeter hånglar bäst, men att förälska sig i en är så farligt. totaldödligt, och så vackert att man dör liksom oavsett
2013-07-18

  Nina Ahlzén
poeter är så osäkra och konstiga, kanske därför man vill slicka och till slut äta opp alle zusammen.
2012-09-11

    ej medlem längre
Den är för jävla bra.
2012-09-11

  Annie b'larsson VIP
Helvete, så bra formulerat.
You're a poet and you know it, hope you don't blow it.
2012-05-01

  stenen/ Yv Ericsson
du är jävligt närgången. thats tha shit
2012-05-01

  Nina V A
Rip it vidöppet och sen lite Salubrin eller Försvarets hudsalva, det finns stråk jag aldrig slickar men så är fan inte tingeltangel my way hephep - jag vill sjunka in i lite ironi måhända utelämnad mäh en mind är en skog av fantasi och jag tror du häckar sweet.
2012-05-01

  Mats Henricson
Härliga "definitioner" som fångar mycket av det som utspelas här ! Poeter är lite av en "verbal cirkus" , här finns ALLA di typer av skribenter: De Hårresande; De Professionella; De Psykopatiska; De Amuserande; De Provocerande; De Sökande; De Frustrerade; De Religiösa; De Satanistiska; De Självmordsbenägna och fler därtill.....
2012-05-01

  Arja Söderfeldt
:-)
2012-05-01

  LenaJohansson VIP
bra
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson