Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsade vattenstrålar

Du klädde av dig din kropp


Fäste den över min

Och vi tystnade som lamm

Liggandes i badkaret,

Där vi delade vattenstrålarna
Men bara hålet

Kunde fånga mina tårar
Särskilja dem från dig


I bevis,


Om att

Du bara kan bada

I mitt vatten

med min kropp

utan förbindelse
till mitt hjärta.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 176 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-01 10:00



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Erotsikt fin dikt! Du kan skriva erotiskt utan att det blir fult. Du skriver med en utmärkt känsla.
2012-05-01

  Hon kallar sig poet VIP
Den här var så bra, rakt igenom
håller samma tema.


Något säger mig att du
gillar film dessutom :)
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln