Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärligheten

Andas djupt ända in i själen.
All denna paniken
Där vaknade dramatiken.
Men man blir bara så jävla besviken.

På att dramatiken var avgörande när du gjorde ditt val.
En lång tid av hopp och glädje. Men jag stängde in mig.
Gömde mig bakom mitt hjärtas skugga.
I jakten på lycka.

Ärligheten är sällsynt och skrämmande farlig.
Fruktansvärt allvarlig, och obeskrivligt oförklarlig.
Men ändå behöver jag dig för att överleva.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lyckohunden
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-02 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyckohunden
Lyckohunden