Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild kallad "pricken" tagen av min dotter Sara vid Eskilstunaån en sommar då jag övervann artrosbesvär genom simning och typ bön som texten handlar om.


Att övervinna


Glädje är den bästa balsam för all världens nöd;

den är Andens läkedom för all slags plåga.

Det finns inget som ej glädje och kärlek

i förening kan åstadkomma.


Sätt edert mål högt.

Sikta på att besegra världen,

den värld som finnes runt omkring eder.


Inför varje tvivel, varje synd, varje fruktan,

ja, inför det onda i alla dess former,

säg bara:"Jesus övervinner".


Vid tankar på brist, säg blott:

Jesus frälsar från fattigdom."


Vid känslor av fruktan,

säg endast:

"Jesus frälsar från fruktan."


Gör så med det onda,

var ni träffar på det,

och det kommer att försvinna

såsom natten försvinner

då solen går upp.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-02 07:56



Bookmark and Share


  Maria T
Mitt hopp står till Jesus
2012-05-03

  anits VIP
Applåd!
2012-05-03

  Annie b'larsson VIP
Det här tar jag till mig. Vem behöver inte tröst.
Tack.
2012-05-02

    ej medlem längre
Tack för alla goda tips...
2012-05-02

  mare VIP
Applåd och sparas ;))
2012-05-02

  walborg
Tack Bibbi!!! Blir glad att läsa.
2012-05-02

  marie-helene
Amen,känner igen det här med glädjen som
jag har fått behålla även när död och fruktan
försökt att besegra mitt liv.. Ja att vända sig
till Jesus är det bästa man kan göra.. Våga tro
och det kan ta dig över din bro..
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP