Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnbarnens kreativitet.


Bergakungens slott.


På väg till lekpark

efter biobesök

och övernattning

hos farmor


Vi hade läst

Elsa Beskow

och var kvar

i drömmens värld


Tänk vad man kan

läsa in med fantasien

njuta och ha roligt

barn och vuxna.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-02 08:35



Bookmark and Share


  Kerstin VIP
Alltså jag behövde aldrig lämna dem för förvärvsarbete i vuxenvärlden.
2012-05-04

  Kerstin VIP
Själv är jag så tacksam att jag haft den förmånen att leva med mina barn och även andras ungar i 15 år.
Det är dem som har givit mig kunskap och glädje, man blir tvingad att se världen ur ett barns oförstörda perspektiv.
2012-05-04

  Maria T
Barn är underbara
2012-05-03

  anits VIP
Barn är så naturliga
det är lätt att umgås med dom
2012-05-03

  Eva Helene VIP
Skön samvaro med fantasin och kreativiteten i centrum!
2012-05-02

    ej medlem längre
Att umgås med barn är alltid roligt...
2012-05-02

  bittemi VIP
vilken läkande kraft det finns i fantasins värld som man kan dela med barnen Fint!!
2012-05-02

  mare VIP
Så viktigt, bra !
2012-05-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vi behöver dela
det roliga med varandra.
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP