Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löften


Jag önskar vi hade haft
ord
som vi kunde ha
brutit alla löften med
så att de inte blev
kvar
som eviga illusioner




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 648 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2012-05-02 14:39



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Orden som finns och de som inte finns - båda ger sår.
Starka och berörande rader.
2012-10-17

    maija tuori
Puhuu suoraan sydämeen !
2012-05-27

  Änglaögon
Fina ord som väcker många tankar.
2012-05-10

  Rise Little One
Fina rader som berör på djupet
2012-05-10

  bittemi VIP
går rakt in och så snyggt skriven!
2012-05-09

    ej medlem längre
Snyggt ... Ta med dig minnen när du går, tack.
2012-05-08

    Birgersdotter VIP
Berör mig
2012-05-08

  ULJO
Berörande på djupet
2012-05-08

  Minkki VIP
beskt, känns det som...
2012-05-06

  Hanna Mari Wallin
underbar!!!
2012-05-03

    ej medlem längre
Dina ord talar ett språk som jag inte går oberörd förbi.
2012-05-02

  kerstin skriver VIP
det outtalade ligger kvar längre, som ovetande om sin betydelse,

jag tycker om din text, den ger mersmak,

den känns,

bra!
2012-05-02

  Eva Langrath VIP
Sorg som känns.
2012-05-02

    ej medlem längre
Känner igen mig grymt mycket i den här dikten. Fin!
2012-05-02

    ej medlem längre
En intressant tankemed skonande ord:)
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös