Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkulerande Dårar

Piercar in tabletter,
Blossar ur mig andetag
Din lukt stinker ihjäl tankar

Men du finns lika fullt kvar i tomma filer

Knappar föll
Jag vet att du tänker komma ikväll
Båda vet vi koden till rum 52
Kärlek ska spillas ihjäl
Vinglas dricka upp sitt innehåll

Hungriga lustar kommer kriga inatt
läppar hängas


Du klär av mitt bröst
Drar i min hals
Lika snabbt som jag för in din kuk i min trånad
hörs ljudet av vågor som runkade bort sig till ditt eko

Allt jag äger ligger på golvet
Formar sexstimulantia under pauser

Du hånglar bort avtryck,
Gap
Tränger dig djupare in med instruktionerna i din hand
rullandes över mina glober
För jag vet vad jag borde göra

Lagarna är redan bundna
Natten vågade inte somna
Stringen skriker

..Öppnar lådan
Hjärtat i nattduksbordets kant
gungar till ditt juckande

Lika nakna som våra fingrar
låg vi spelandes som tärningar

Stirrandes in i min flyttbara livmoder
För idag skapade vi bara en annan natt

Din tunga skaver sönder mitt underliv
Vet att jag vill ge dig allt jag har
men det finns längre inte

För du vet att inatt var vi inte två
Det slog bort dig igen
Vi var tre

För du vet att manuset var skrivet av

Honom.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-02 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln