Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris..


Mina Hudceller flyr

Sitter på badkarskanten
lika naken som min tunga
du slipade till spjut
som river sönder gommen till genväg,
ett gömställe till förökelse

Du väntar ,tror mina vägglösa ögon
ska förföra,till min ingång

Jag fryser till kristaller av sjunkta ansiktsdrag
mina hudceller börjar fly
innan du befruktar dem med fingrars steg på obebott land
till oväckta lögner

skyddar mina bröst från penseldrag till målning
av din tunga till sköld
mina hårstrån vill nå vattnet vars luftbubblor
letar sig upp till ytan för att fylla ytan hel
min hals söker sig värme i pumpens blod
som snart slår dubbelslag av reklam som inte vill ta slut
vet att du kommer snart

du vill mig älska dig till en onaken pelare,


känslorna cirkulerar i dimma
rösten från vattnet drar de ner
Badrocken kan längre inte dölja
mina vener som söker sig upp och ner

Vattnet strömmar
fyller djup
Mina lemmar simmar ner
sakta

Sluter mina ögon till levande bildspel
Känner hur cellerna hoppar ner
simmar sönder sig själva
till ett vatten jag dränks i

I hopp ,
om att du inte ska se mig


När du tar ditt bad




Fri vers av svarta ängeln
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-02 19:22



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Absolut inte självklar och just därför förbannat bra!
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln