Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

J....a ljushuvud.

Sol på utsidan,sol på insidan! Men bara efter att ja tvingat dig att svälja solarierör! Vill sprida lite ljus över din vidriga interiör! Fylla på med laxermedel, titta när du sitter och skiter ut splitter! Ge dig en använd tampong, skrika " hur gillar du min grabbiga jargong?"

J....a ljushuvud!

Skäms att bli jämförd med dig, vore jag dig skulle jag skjuta mig!
Du har inga försonade drag, tro aldrig att du är jag!

J....a k..huvud!

Kemisk kastering vore ett mildare alternativ, det eller ett skruvstäd och en smörkniv!

Du kan aldrig ge tillbaka det du tagit, inget straff heller! Var vänlig och tänk på egen hand innan det smäller!

J....a pundhuvud!




Fri vers (Spoken word/Slam) av deNeergaard
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-03 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard