Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från fram och tillbaka

rösten är trött
någonstans mellan natt och gryning
rör jag mig sakta under satin
och i ett förvirrat tillstånd
söker jag tröst av din våta nakenhet

pratar känslor
som fastnar i fastlåsta handleder
finner förklaringar fastklamrade
mellan låsta fotleder

rösten är trött
mellan åtrå och kärlek
någonstans mellan tungans samspel
och mitt begär av dig
söker jag tröst
när du vilar förstånd
på mina nakna lår och jag


jag förstår




Fri vers av Laijza
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-03 21:32



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Riktigt riktigt bra.
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang