Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden för 46 år sedan i morfars knä i Mölndal. Jag var nyopererad och fick hjälp av pappa. www.youtube.com/watch?v=OQim_tGoxFc


Grattis Mia!


Satt och rotade

bland gamla papper

och får fram detta

just på Din födelsedag


Kan omöjligt se detta

som en slump utan

snarare tvärtom

en möjlighet


att blicka bakåt

med tacksamhet

för det Du givit av

glädje och solsken


Hoppas Din dag

blir fin och minnesrik

på ett nytt sätt och

en positiv milstolpe


Ett fyrfaldigt leve

hurra

hurra

hurra

hurra!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-04 13:36



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Kärleksfullt! Grattis mor och dotter!
2012-05-05

  Eva Langrath VIP
Vacker kärlekshyllning
2012-05-04

  Eaglemountains VIP
Även jag deltar i denna så fina hyllning!!
2012-05-04

  Minkki VIP
vilken fin tajming och källa till glädje!
2012-05-04

  walborg
Deltar i hyllningen!
2012-05-04

  Grubbelmia
Underbara ord, och fin bild. Tack mamma! <3
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP