Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridlysta Mördare


Slå mig,
så jag går sönder till ingenting

..kissar bort mina ögon
av tårar

Riv sönder mitt inre jag
till det barn jag aldrig fick bli

skicka in mig till era hjärtan
av självhat

Byt mitt namn,
till kluvna bokstäver i ränder bakom er skugga

gör mig till en hora
av åskådare bakom hängslen
till era kläder

Elda upp mina scener till fångar

Men jag tänker bara stå kvar

Vara mig själv

och se er dö,

av er konst att mörda

till det jag kommer bli

utan er.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-04 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln