Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö.


De frågar vart hon kommer ifrån.
De har samma dialekt.
Och snön börjar falla.
Med samma andedräkt.
Vad väntar du på?
Stå inte bara där!

Hon tänker på hur tyst det var i huset den kvällen.
Den gången när hennes mamma fick beskedet.
När telefonen ringde och det var en man där som sa att.
Tyvärr så måste vi meddela att er make... .
Sprängningen gick av för tidigt, det rasade in.
Och de blev kvar därinne, alla fem.

Hon minns att han pratade precis som dem.




Prosa av Nikolaj
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-04 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolaj
Nikolaj