Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser min nakna hjärta

Jag stänger mina ögon och känner din fina energi.

En liten smekning och hela min ryggrad är laddad av energi som bara vill dansa i hela kroppen i varenda lilla del av mig men mest känns det i mitt hjärta. 

Du tittar på mig och  dina ögon säger allt. 

Du ser min nakna hjärta, min nakna själ och ändå mår jag bra, jag är trygg.
Räddsla och osäkerhet gör sitt men jag vet att du kommer att ge mig fler sådana blick och jag kommer att njuta.

Längtan och lust flätas samman medan jag försöker tänka klart och låter mina andetag visa att jag njuter då du är i närheten.




Fri vers av Destino
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-04 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord berör mig.
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino