Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enda natten

Jag ligger på golvet
Skådar stjärnor i taket
Andas luften
Som vi älskade i igår
Jag ser planeter
Som spinner runt jorden
Likt lyckliga barn
Runt sin moders ben
Jag rör med handen
På platsen du låg på
Jag rullar över
För att rullas in
I det lilla som blev kvar
Av det vi skapade
Den enda natten
Som vi fick




Fri vers av ordskalv
Läst 229 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-05-05 13:46



Bookmark and Share


  Zachrisdotter
Ljuvligt!
2012-06-16

  wildrose
Gillar den här texten massor, bra skrivet.
2012-06-10

    ej medlem längre
Oh...jag gillar...:)
"Jag rullar över
För att rullas in
I det lilla som blev kvar
Av det vi skapade"
2012-05-30

  Erik H.J Hultin
Kan bara instämma med dig Michael, koncentrerat och ödesmättat och förbannat bra!
2012-05-05

    ej medlem längre
mycket bra skriven!
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv