Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uthärda


Din avvaktan
tär
det outtalade
skälver
gör luften svår att andas

förväntan
är min misär




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2012-05-05 14:36



Bookmark and Share


  surface to air
Berörande starka rader som jag själv kan relatera till
2012-06-03

  Undine
Känner igen känslan. Tycker du förmedlar den mycket bra i din text. "Förväntan är min misär."...så är det och det är jobbigt.
2012-05-24

  dubbelve
Så bra att det blir ett bokmärke. TACK!
2012-05-13

  ULJO
Så berörande
2012-05-08

  Linda CH VIP
Strålande beskrivning av komplicerade känslor!
2012-05-06

  Fredrik P. VIP
Delar Evas uppfattning.
Stark lyrik!
2012-05-05

  Eva Langrath VIP
Dina ord känns ända in i själen.
2012-05-05

    ej medlem längre
Dina ord känns...
2012-05-05

  Casbah* VIP
Du skriver ofta i ett lite kort och enkelt men levande format - här har du lyckats så väl, det finns en kärna i texten som är stark..
2012-05-05

  Rise Little One
Dina ord berör på djupet
2012-05-05

  kerstin skriver VIP
mycket väl fångat den stora känslan i det lilla formatet.

bra bra!
2012-05-05

  Johan Bergstjärna VIP
Du beskriver ett svårt tillstånd väldigt koncist och bra.
2012-05-05

    ej medlem längre
väldigt fint beskrivet !
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös