Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmål


med stilla blick
rak rygg
ett steg i taget
på fast mark
framåt
mot nyuppsatta mål

men först

sluta ljuga
för mig själv




Fri vers av alfa VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-01-31 14:05



Bookmark and Share


  JMR
kan du lära mig det också????
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén