Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man är där nere i dalen behöver man se uppåt.


En dag närmare



En dag närmare
att inte känna smärtan.

En dag närmare
att kunna andas fritt.

En dag närmare
när orons tankar inte snurrar
och sticket i magen uteblitt.



En dag närmare
att låta sömnen hela.

En dag närmare
att se framtiden med tillförsikt.

En dag närmare,
när mörkret och det onda flytt
och man ser ljuset i min blick.




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-05 16:19



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Hoppfull
2012-05-11

  Magica VIP
Hoppingivande, fint skrivet. :)
2012-05-10

  Bibbi VIP
Bakom de ibland så mörka molnen finns alltid Solen.
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP