Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalla det vad du vill


kalla det poesi
prosa eller sonett
kalla det precis vad du vill
misshandla orden
eller smek dem lätt
rimma på dimma
och skriv en limerick
skriv om kärlek
eller dödens gåta
skriv som ett offer
för livets hårda
kalla det precis vad du vill
spotta en boskav kyss en troké
byt mellan teckensnitt
färga en del
sväng dig med orden
visa vad du kan

men

en haiku
är mer än så




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-05 20:02



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
ah snyggt
och fin vändning på slutet
2012-05-05

    ej medlem längre
just det:-)
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP