Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kostnad


tillyxad middag
filéer med fin Cabernet

sen väntar disken


















Bunden vers (Haiku) av alfa VIP
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-01-31 14:22



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Om du ändrar till singular så får du ett rim i andra versen! (Språkfascisten har talat.)
Anar en viss besvikelse i sista raden? Körde du ett misslyckat wine-and-dine, månntro?
2006-02-18

  Markattan
Ja, det mesta har sina avigsidor.
2006-02-15

  Cris
Gå på restaurang nästa gång ..:-)
Myspys hemma har sin baksida
2006-02-02

  Christer VIP
det är konstigt...dom där sista två orden är verkligen jobbiga att läsa.
2006-01-31

  JR
Nästan alltid när jag läser dina texter lämnar du mig berörd, i detta fall med ett leende!
2006-01-31

  Daniel_78 VIP
ah, sticker i ögonen på mig,
och blänger argt på helgens
disk som fortfarande ligger
i diskhon, förbannar mig själv
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén