Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förakt Utan Tänder

I cirklar som liksom går lite tillbaka
Längst med ledstänger som liksom böjer sig
Som går lite hur som helst
Som mitt viljesvaga ego

Som att bli lite äldre
Lite mer otidsenlig
Åt helvete med bekvämlighet
Det pursvenska fredagsmyset

Jag har ingen sympati för ledsna vargar
Min gom har inte längre samma spänst
Orden biter inte och jag har slutat spotta
Saliven torkar fortare på väggarna

Föraktet?
Ja, det saknar tänder




Fri vers (Fri form) av thegreatnausea
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-05 21:54



Bookmark and Share


  miljas
Träffsäkert, snyggt!
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

thegreatnausea
thegreatnausea