Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en bår lämnade jag min själ (Komprimatorn del II)

Ett kollektiv
Tapetserat med rost och stål
Och ett obebott hjärta
Vem bebor i mig?
Stämpla ut

Ingen hemvist
Ironi förbytt till apati
Som fundament
Per definition
Jag stämplade ut för längesen

Ljudet, ett hospital av dova skrik
Icke-ljuset dämpar vår aptit
Och på en bår lämnade jag min själ
Jag fortsätter att vara som du
Tills jag stämplar ut




Fri vers (Fri form) av thegreatnausea
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-05 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thegreatnausea
thegreatnausea