Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det farliga

Jag gillar det farliga i hans blick.
Vilddjuret som gömmer sig bakom hans lungor.
Och rivmärkena på
skuldran
biter hårt. tänderna lossnar.
skrapar envist
(hans hud är så mjuk, som sammet).

II

vi var ute i regn. och blåst.
hans frusna arm runt mina breda axlar.
inte längre lika
farlig.
vi snubblade bland människorna
och dem föll.





Fri vers av Matilda E. Stridsberg
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-06 14:50



Bookmark and Share


  Ronny Berk
farlighettan väl beskriven
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Matilda E. Stridsberg
Matilda E. Stridsberg