Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av barnbarn


Nära målet.


I ett tävlingslopp

är inte starten

viktigast


inte heller sträckan

utan då målet

är i sikte


som spänningen

och ansträngningen

är som störst


Det finns inget

mera sorgligt

än att då ge upp.


Låt oss tänka på det

för egen del och

genom att sporra andra


då frestelsen att ge upp

synes som störst och

krafterna viker ...


Håll ut

tills målet

är vunnet!









Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-06 15:50



Bookmark and Share


  Vici
Uppmuntrande ord

Anser ändå att själva sträckan
har sin
betydelse den med...

:-)
2012-05-15

  Miss Mi
Tack för detta kloka budskap!
2012-05-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fina och tänkvärda rader. =)
2012-05-09

  Eva Helene VIP
Värt att tänka på. Rar bild!
2012-05-08

  Ljusletaren
Wow denna text sa mycket av klokheter!
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-05-07

  anits VIP
Så sant skrivet, men lättare
sagt än gjrt många gånger
2012-05-07

  ResenärGenomLivet VIP
Vi får hjälpa varandra att nå målet.
2012-05-06

    ej medlem längre
Ja, tack det var fina ord som sporrar mitt i verkligheten!
2012-05-06

  bittemi VIP
Kloka Ord att ta till sej vilka söta tjejer på bilden!
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP