Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perigeum

Tog du ut en kurs
vände mot lovart

slackade alla linor

att hinna. I kapp
lopp

Det har verkat
knappa fragment
förment

var du synd du var
drunknad, varsam
var du liv

Du renhet
Du manande vita måne
vild av iver

spänner mig som segel
vinklar mig
pressar mot vind

stävar fram


under tystnad



så spändes då
en hane att vila på




Fri vers av MMo
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-06 19:14



Bookmark and Share


  Ceseus
wurd
2012-05-15

  -----
Hurra! Du är fantastisk! Men vad betyder perigeum? :D (hah, alltid! jag är så obildad :( )
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo