Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ingen lust.....

 

 

Jag har ingen lust,
men jag kliver ändå upp
när klockan ringer.

Jag har ingen lust,
men jag sätter mej i bilen
och åker till jobbet ändå.

Jag har ingen lust,
men jag tar min gitarr
och sjunger med barnen.

Jag har ingen lust
att ta på mej ansvaret
att planera en aktivitet.

Jag har ingen lust,
men gör det ändå
för ingen annan vill.

Jag har ingen lust....

 

 

Men varför har jag ingen lust.....?

Jo, egentligen så har jag det.
För jag älskar mitt jobb.
Att jobba med barn det ger så mycket.

Barn är inte komplicerade
som många vuxna är.
Ger man av sej själv
så får man hundrafalt igen.

Så jag har lust
när morgonen kommer
att göra allt det där.

Förhoppningsvis
så är det någon som behöver mej.

 

Då känner jag mej nöjd.




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-05-06 19:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
En fin bild av hur det kan kännas ibland. dubbelheten, man vill och vill inte. Kanske tryter orken?
2013-01-31

  soligajag_1 VIP
Insiktsfull!!
Den Värme o Kärlek man får från barnen går inte att beskriva i ord!!!

Härligt poem!!
2012-05-25

    AA VIP
Bra text och insiktsfullt.
2012-05-10

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-05-10

    Birgersdotter VIP
Viktigt jobb
2012-05-10

    Doll
Härlig text. Det är så skönt med barn, deras känslor går inte att köpa. Keep on!
2012-05-06

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.

"Given och eder skall bli givet"
2012-05-06

  Lynx63 VIP
Stampar med fötterna
klappar med händerna
och ropar hurra va bra.
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP