Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för grekiska fascister

tack Europa
tack för grekiska fascister
tack för ditt korta minne
tack för ekonomisk undergång i överflödets tid
tack för arbetslöshet som är ett i grunden absurt koncept
tack för Berlusconi och underhållnings-TV
tack for Sarkozy och Carla Bruni
tack för Cameron och kravallpoliser
tack för Merkel och leitkultur
tack för Reinfeldt och mer i plånboken
tack för utförsäkringar och cancer
tack för upplopp och kravaller
tack för förlorarnas primalskrik
tack för grekiska fascister
tack för framtiden där solen slocknar i moln av gas
tack för det förflutna som återvänder med lien över axeln
tack för människougnarnas rökpelare som stiger över polska skogar
tack för döda marxister
tack för döda judar
tack för döda muslimer
tack för drivor utav lik som skrapar himlen
tack för världskrig och senapsgas och döden i leriga skyttegravar
tack för grekiska fascister




Fri vers av hallucinatingarkansas
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-07 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hallucinatingarkansas
hallucinatingarkansas